Hallo, ik stel me even voor...

Ja het is even zoeken nog voor me, wat deel je hier wel en wat niet. Internet is me niet vreemd, persoonlijke dingen delen wel. Ik ga het ondervinden.

Iets over mezelf, ik ben Patricia Kamminga. Vrolijk, eigenwijs, Haarlem, echt, rolstoel, nieuwsgierig, Mam, genieten, schilderen, kristallen, amputatie, nieuwsgierig, theater, moestuin, wegvindend, lezen, Amersfoort en meditatie zijn woorden die bij me passen.

Mijn weg vindend is een zoektocht tussen een moeilijk lijf hebben, revalideren en een leuk leven maken. 

Ik ben een echte Haarlemmer maar ik woon sinds 1 september in Amersfoort en sinds 30 November getrouwd met Coen na 7,5 jaar heen en weer rijden.

Waar zal ik over schrijven hier op de site, over het hele rolstoelgebeuren. Wat kom je zoal tegen als je veel op pad bent in een rolstoel. 

Ik zal denk ik schrijven over een moeilijk lijf, hoe ga je om met de pijn en vermoeidheid. Sinds een jaar loop ik zo af en toe weer met een prothese, hoe is dat en wat kom je zoal tegen.

Maar ik schilder heel graag, daar zal ik ook over schrijven. En over het moestuin gebeuren valt ook veel te vertellen en te laten zien, al vind niet iedereen dat zo interessant 😉

Verder gewoon dingen die ik tegenkom, Ik ga maar eerst eens beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *