De Genny, wat een gevoel van vrijheid!

Gisteren naar de Support Beurs geweest waar je alle nieuwe dingen kan vinden op het gebied van rolstoelen etc. Veel handige dingen gezien.

Maar 1 ding uitgeprobeerd, de Genny!! Had al een plaatje gezien en het leek me doodeng om op te zitten. het lijkt op het mechanisme van een Segway en ik dacht je valt zo om.

Maar mijn nieuwsgierigheid won het en ik trok de stoute schoen aan ging een rondje doen op testterrein. Even wennen aan het gevoel want al jaren ga ik naar voren door een stick te bewegen met mijn hand nu moest mijn lijf dat weer overnemen.

En het was geweldig! Echt wat werd ik er blij van, het is niet helemaal te omschrijven het gevoel … het is voor mij een beetje het gevoel van lopen. Gewoon als je vooruit wil je lijf naar voren bewegen en als je wilt stilstaan dan gewoon niet meer naar voren bewegen. Klinkt logisch maar voor mij was het echt een heerlijk vrij en ja een natuurlijk gevoel. Echt super. Werd ik blij van.

Daarnaast train je je bovenlijf dus ook natuurlijk erg goed en hij kan in bos en ze zeggen zelfs strand op. Top ding dus.

Maar het gevoel van lopen vond ik het meest geweldige van de Genny.

Helaas begint de prijs bij 15.000 euro, dus weet iemand hoe dat Crowdfunding werkt ;-)) Lijkt me een goed plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *